Eveniment

EXCLUSIV / Pe vremea lui Catalin Chivu, politistii si jandarmii rapeau copii si ii duceau pe camp ca sa ii umileasca

Domnul Catalin Chivu, fost sef al IPJ Braila, pus pe nepusa masa intr-o pozitie pe care a visat-o doar cand facea dragoste cu doamna capitan si era atras de chilotii ei albi, este ziarist astazi. In sfarsit, este. A incercat sa fie ziarist si la ziarul Infobraila si s-a milogit de reporterii de acolo sa il primeasca, aceeasi reporteri care ii canta astazi in struna. Aceeasi reporteri care, dati afara pentru incompetenta si tradare, si-au incercat norocul intai ca vanzatori de televizoare si apoi ca priteni buni ai PSD-ului local. Chivu a ajuns astazi la maximul incompetentei sale manageriale din presa, fericit castigator al unor reclame de la niste baieti si fete care ii sunt datori cu ascensiunea lor in busines.

“Sa ne lamurim, Catalin Chivu este un fel de chiftea uscata intre doua bucati rancede de pagini politice. Un introvertit cu mari probleme psihice, dovedite medical, un baiat care a crezut ca poate sa faca cand vrea el si ce vrea el, de la jmenurile cu paduri cu interlopi pana la bilete la loto jucate din greseala cu scursura Brailei, cu interlopi drogati, betivi si violenti aflati pe vremea aceea sub pulpana tiganului cu mustata, un ungur coclit si prost aciuat la Braila, via Faurei, care atat a putut, pentru ca prostii de la Drept, care nu se puteau face judecatori sau procurori, se faceau notari. Revenind la domnul Catalin Chivu am dori sa stim in ce conditii a incercat sa isi traga un glont in cap, o tempora o mores si nu a nimerit, “ranind” doar zidul vilei sale obtinute din bani cinstiti, zid pe care l-a vandut impreuna cu casa pe un pret atat de mic incat s-a trezit si cu apartament la 10 metri mai incolo, si cu nevasta la 10 cm mai incoace, nu de alta, dar sa si poata locui si sa poata fu..e. Cu siguranta, domnul Catalin Chivu ne va da in judecata ca : a (el o are mai mare de 10 si) b (ea o are mai putin adanca de 5). Urmeaza sa vedem si “taimingul” pentru ca procuroare care l-a salvat pe Haisam avea nevoie de cei 10 cm seara, iar el era dispus sa-i dea dimineata, ceea ce ne face sa ne intrebam ce-o face astazi comandantul nostru?

Comandantul nostru nu face nimic si crede doar ca intamplarea il va ajuta din nou, ca si cum nimeni nu stie ca el se lauda ca are dosar pentru toti, pentru toate si pentru altii. Evident, papagalul Chivu este un ArA care croncane pe gardul Securitatii si care asteapta drum liber, pardon, limba libera ca sa se dea in petec si sa arate ce virila e militia romana. Ii recomadam domnului Chivu sa il ia de brat pe domnul Canciu si sa faca impreuna front comun impotriva ziarului Infobraila ca vorba aia, minus cu minus da plus si, potrivit bancului, ca cacati iesim, dar ca oameni nu”, a declarat mogulul Infobraila, Catalin Iordache.

PS: Pe vremea lui Chivu, copii erau batuti si rapiti de autoritati. Ii dam un ragaz de 24 de ore sa isi adune gandurile si amantele ca sa explice de ce s-a intamplat acest lucru. Va rugam sa retineti ca acest demers jurnalistic nu are legatura cu faptul ca domnul Catalin Chivu nu este decat un loto ambulant si atat.