Eveniment, Politica

EXCLUSIV / PNL i-a dat lui Bunea Stancu asfaltari de 16 milioane de euro

“Nu mi-am închipuit cât este de mare caracatița de la Brăila. Sunt așezați la aceeași masă unde dijmuiesc banul public, se înfruptă cu ambele mâini, iar cei care-i deranjează sunt repede apostrofați. Astăzi am citit în presă faptul că primăria lui Dragomir ne-a aranjat pentru următorii trei ani cu asfaltarea. Pentru că nu este interesat de finanțările europene, modalitate pe care o adoptă cei mai mulți primari din țară, a recurs la bugetul local pentru că așa poate alimenta cel mai bine firmele de casă. Astfel, Concivia lui Bunea Stancu este marea câștigătoare a viitoarelor asfaltări din Brăila contra sumei de 64,85 milioane de lei, aproximativ 13 milioane de euro. O nimica toată! Spre comparație, în vestul țării s-a realizat la cheie Parcul Industrial Oradea I cu 16 milioane de euro. E timpul să-i oprim, nu?”

Scapetele Canciu da cu cacat pe licitatia pentru drumuri, dar, ca de obicei, habar nu are ce vorbeste. Un imbecil ca el nu s-a obosit macar sa intrebe cine dracului a facut parte din comisia de licitatie si a a probat lucrarile. Imbecilul Canciu, acest tiriplici pe steroizi, asa cum crede el, in fapt un latin lover obosit de tarancile pe care le-a carat pe la ministere, crede ca a gasit portita prin care sa atace definitiv si revocabil PSD. De fapt, prostul scolii de doi bani, pe care cica o promoveaza el, a a vrut sa dea la gioale si a dat la muie! Evident, nu se astepta sa si ia la muie, dar muia i-a dat-o chiar adjuncta lui, Cici Bolovan, sotia inginerului Bolovan, care a fost in comisia de licitatie si a zis, bazat pe experienta lui anterioara de ani de zile la Concivia lui Bunea Stancu, ca totul este in regula! “Sotul meu, sunt convinsa, este un om corect si a procedat ca atare!“, a zis doamna Bolovan, o adevarata “stanca” in calea minciunilor lui Canciu.

Prin urmare, stirea corecta, daca ar fi sa ne luam dupa ce a fumat Canciu, ar fi ca PNL i-a dat lui Bunea Stancu lucrarile si nicedecum PSD, dar la Canciu asta nu se pune, pentru acest tiriplici de care brailenii vor uita in acest an nu este decat un desen animat prost, fara culoare si fara sunet.