Eveniment

EXCLUSIV / Popa a pus un subprefect pe care nu il cunoaste / Fatu este un proarab si doar Allah il poate opri sa fie impotriva noastra

Sa fii din Ciresu si taran prost este simplu. Tradatorul american Ciuca si-a intins antenele si in teritoriu, unde l-a pus pe Fatu, un proarab subprefect, adica reprezentantul lui in ceea ce crede unul ca Popa ca este judetul pe care il coordoneaza. Toate acestea doar pentru ca Ciuca se pregateste de alegeri fara sa ia in calcul boii si vacile din Ciresu, alea despre care fostul sef al militiei brailene, Catalin Chivu, spunea ca sunt supraevaluate si supraplatite de catre APIA Braila, unde sefa este o penelista care a trecut, initial, de la interlopii adusi de PNL sa ii cuminteasca pe dusmani, pana la stampila cu mustata a unui tigan ungur, ajunsa intamplator intr-o pozitie esentiala.

Este evident ca PSD trebuie sa scape de aceste scursuri informative de doi lei si aici nu ne referim la un imbecil ca Popa si gasca lui de trogloditi, ci la unii care isi trec araba la A1, dar ei sunt A3 de mult.

Implementarea unui proarab ca Fatu la Prefectura Braila nu arata decat ca Ciuca se pregateste de alegeri prezidentiale si isi pune sclavii la lucru. Daca va plac teroristii arabi nu aveti decat sa votati cu doua maini pe Ciuca si, foarte posibil, sa le puteti pune zeghe textile femeilor pe care ati vrea sa le aveti in curte, toate acestea pentru ca felul in care implementarea unor astfel de elemente este directa, eficace si asa -zis consensuala.

Daca vreti sa mai aveti scapare, nu va ramane decat sa alegeti raul cel mai mic, adica AUR, respectiv un partid sustinut de generali activi din SRI, care sa va scape de hijab-ul pe care unul ca Ciuca, obisnuit al gratarelor si vanatorilor din padurile virgine din vest, care la West Point a invatat doar sa intoarca hamburgerii pe gratar.

Daca veti vota astfel de oameni, nu va ramane decat sa va predati unui imperiu care are pe constiinta 46 de milioane de americani care nu au asigurari de sanatate. Votati-l pe Ciuca si pe oamenii lui ca sa vedeti cum la UPU, unde v-ati obisnuit sa va faceti analizele gratis, nici macar nu veti fi primiti! Ati vrut America, veti primi o mare parte din ea, si aici nu ne referim la vize, ci la faptul ca, daca nu platiti, veti fi nimeni!

Evident, nimeni nu spune nimic despre acest lucru si nu trebuie sa va asteptati sa vedeti de la impotentele partide vreo reactie. Evident, nu trebuie sa asteptati sa primiti vreun sprijin, cu exceptia faptului ca v-ati indragostit subit de vreun priten cu care vreti sa va casatoriti. Cu aceasta toata lumea este de acord, mai putin cu faptul ca v-ar trece prin cap, fara a plati taxe uriase pe munca, sa credeti ca asta v-ar aduce vreun beneficiu. La fel de evident este ca nu veti primi nimic, nici macar o explicatie pentru care ati merita un raspuns. Cu sprijinul lui Popa si a altor ciumpalaci ca el veti primi doar faptul ca PNL va sustine drepturile, punand vorbitori de araba sa aiba grija de ele.

Nu avem nimic cu domnul Fatu, care in opinia noastra este doar o mica rotita intr-un angrenaj construit cu mult timp inainte. Ce ne amuza este ca Alexandru Popa este doar o maimutica jucausa de la ZOO, acolo unde ingriitoarea a uitat sa inchida usa!