Eveniment

EXCLUSIV / Sefii de sectii din Spitalul Judetean Braila fac scut in jurul Deliei Rasnoveanu

Ieri, managerul interimar al Spitalului Judetean Braila, conf. dr. Dragos Voicu, a convocat o sedinta cu sefii de sectii ai spitalului. Singurul punct pe ordinea de zi a fost discutarea situatiei spitalului in lumina demisiei Deliei Rasnoveanu din functia de manager. Ideea principala a discutiei a fost propunerea dr. Voicu de a face scut in jurul managerului demisionar al spitalului prin determinarea acesteia de a renunta la demisie si a reveni in functie. Discutiile dintre sefii de sectii s-au terminat in coada de peste, in sensul ca sefii au fost de acord cu propunerea doctorului Voicu, insa nu au stabilit cum ar putea-o convinge pe Delia Rasnoveanu sa revina. Desi toti sefii de sectii au fost de acord, unii dintre acestia nu au recunoscut ca li s-a propus sa fie ei manageri.

Ii sugeram conf. dr. Dragos Voicu sa incerce urmatoarele metode de a o convinge pe dr. epidemiolog Rasnoveanu sa revina in functie:

a) sa-i fure gelul de par presedintelui CJ Iulian Francisk Chiriac si sa nu i-l dea pana nu o pune inapoi pe Delia Rasnoveanu;

b) sa-i convinga pe toti cei care s-au imbogatit de pe urma contractelor cu spitalul sa-si vada lungul nasului si sa realizeze ca astfel si-au cumparat tot blocul in care stau;

c) sa-i dea o lada de bere Deliei Rasnoveanu si sa-i promita, ca daca o bea pe toata si ajunge la UPU, nu o sa afle nimeni.

Este evident ca situatia Spitalului Judetean Braila are nevoie de o mana de fier, dar dupa Gheorghe Bunea Stancu toate mainile de fier de la spital au fost de fier vechi.

Pe langa demisia Deliei Rasnoveanu, un fir de praf in mecanismul PSD de sifonare legala a banilor publici, Iulian Francisk Chiriac ar trebui sa plece. Si el si prietenii lui inruditi cu europarlamentarul Mihai Tudose trebuie sa plece. Asta pentru ca urmatoarea tragedie de la Spitalul Judetean Braila nu ii va mai avea in prim plan pe niste pacienti ca Grozavu si Paduraru, ci pe toti pacientii prezenti sau viitori.

Cand un etaj al spitalului va cadea la primul cutremur major, cand RMN-ul de la etaj va fi pe repede inainte la parter, cand se va descoperi ca tevile trecute in acte ca fiind noi sunt alea de acum 30 de ani, atunci vor realiza cu totii ca politica locala in privinta sanatatii este zero.

Va dam un singur exemplu. Boss-ul PSD Mihai Tudose a avut o conjunctivita oculara. Era acasa, la Braila. I s-a spus: “Ce dracului sa cauti la spitalul din Braila, vrei sa ramai fara ochi?” A plecat val-vartej la Bucuresti. Voi, cei care cititi aceste randuri, puteti?