Publicitate

Fan video poker? Iată câteva sfaturi de la specialiști

Pokerul video este unul dintre cele mai populare jocuri electronice de pe internet. Regulamentul foarte simplu, emoțiile avute în momentul în care apeși butonul pentru împărțirea cărților și posibilitatea de a influența jocul prin deciziile luate sunt caracteristicile care fac să fie atât de îndrăgit.

Nu ai cum să controlezi în totalitate deznodământul unei runde de Video Poker, dar îți poți mări șansele de câștig ținând cont de câteva recomandări făcute de specialiști:

Citește cu atenție regulamentul jocului

Totul este clar: după ce setezi miza, primești 5 cărți și trebuie să decizi pe care le păstrezi și, implicit, pe care le schimbi pentru a obține una dintre combinațiile afișate în tabelul de plăți. Acest tabel diferă în funcție de varianta de video poker.

Bit casino oferă Jacks or Better, Deuces Wild, 4 of a Kind Bonus Poker și Joker Poker.

Jacks or Better folosește un set clasic de cărți și plătește următoarele combinații:

· Valeți sau mai mare;

· Două perechi;

· 3 de un fel;

· Chintă;

· Culoare;

· Full;

· Careu;

· Chintă de culoare;

· Chintă roială.

În Deuces Wild, doiarii joacă rol de elemente Wild, iar combinațiile plătite sunt următoarele:

· 3 de un fel;

· Chintă;

· Culoare;

· Full;

· Careu;

· Chintă de culoare;

· Cinci de un fel;

· Chintă roială Wild;

· Patru doiari;

· Chintă roială naturală.

În „4 of a kind Bonus Poker”, se folosește pachetul clasic de cărți, dar tabelul de plată este puțin diferit față de „Jacks or Better”, cuprinzând combinațiile:

· Valeți sau mai mult;

· Două perechi;

· 3 de un fel;

· Chintă;

· Culoare;

· Full;

· Careu de la 5 la rege;

· Careu de la 2 la 4;

· 4 ași;

· Chintă de culoare;

· Chintă roială.

În Joker Poker este o carte Joker cu rol de element Wild, iar combinațiile câștigătoare sunt următoarele:

· Regi sau mai mult;

· Două perechi;

· 3 de un fel;

· Chintă;

· Culoare;

· Full;

· Careu;

· Chintă de culoare;

· Chintă Roială Wild;

· 5 de un fel;

· Chintă roială naturală.

Citește regulamentul fiecărei variante ca să știi ce trebuie să urmărești atunci când îți faci strategia de joc.

Ai grijă cum îți împarți bugetul

Video Pokerul este un joc în care avantajul casei este mic în fața jucătorului. Asta nu înseamnă că victoriile sunt garantate. Bugetul trebuie împărțit astfel încât să poți juca cât mai multe runde, pentru o probabilitate mai mare de a obține o combinație bine plătită. Alocă o sumă fixă în fiecare lună pentru distracția în cazino. Dacă ai pierdut-o, ia o pauză până în luna următoare.

Nu juca ore întregi

Chiar dacă probabilitatea de câștig este mai mare decât în cazul altor jocuri de cazino, „casa” are în continuare un avantaj în fața jucătorului. Cu alte cuvinte, cazinoul iese mereu pe plus pe termen lung. Ducem mai departe raționamentul și ajungem la concluzia că șansele de a fi pe minus sunt direct proporționale cu timpul acordat unei sesiuni. Nu sta mult timp pe site-ul de jocuri.

Nu intra în cazinoul online când ești obosit

Când ești obosit, nu mai iei cele mai bune decizii și te enervezi imediat. Este un comportament firesc. Odihnește-te, nu deschide cazinoul online. Deși Pokerul Video nu presupune decizii complicate, poți face greșeli. Este suficientă o singură greșeală pentru a ceda pornirii de a juca la recuperare și, astfel, de a pierde toți banii din cont în timp record.

Monitorizează ofertele

Cu cât vei avea mai multă experiență, cu atât vei fi mai bun la Video Poker. Experiența se acumulează jucând. Nu este obligatoriu să mizezi din fondurile proprii. Cazinourile online au tot felul de oferte prin care primești fonduri suplimentare ce pot fi folosite la orice joc de pe platformă. Monitorizează aceste oferte. Orice avantaj este binevenit!