Eveniment, Politica

Florin Cirligea (AUR) nu da doi bani pe Alexandru Popa (PNL)

Cine-i ăsta? Cine-i Popa? Nu am fost niciodată în gașca lui Popa. Dar cine e Popa? Pentru mine, Popa nu există. O fi președintele PNL Brăila, dar nu PNL pe care îl știam eu“, este comentariul transant al afaceristului Florin Cirligea (AUR) la adresa deputatului Alexandru Popa (PNL).

In cadrul conferintei de presa sustinuta astazi, Cirligea a dat cateva detalii despre cum a plecat el din randul liberalilor si ce s-a intamplat cu cei ramasi.

“Am sperat până în ultimul ceas că PNL își va schimba atitudinea față de ce vrea să facă pentru alegători. Nu a mai plecat nimeni din PNL cu mine, că au plecat înainte să plec eu. Nu mai avea cine. Pe restul, cei care au rămas, îi bagi într-un microbuz. Din punct de vedere politic, am plecat ultimul, dar din punct de vedere moral, am plecat primul. Dacă visează cetățeanul Popa să scoată pe cineva din PNL, îl scoate pe motivul că nu și-a plătit cotizația. Vă dau un exemplu, după ce am demisionat din Consiliul Județean, au fost excluși cei patru care urmau pe listă pentru că nu și-au plătit cotizația. Erau deranjanți pentru Popa”, a declarat Florin Cîrligea.