Eveniment

FOTO Incendiu / A ars o casa azi-noapte

In aceasta dimineata, la ora 03.20, Detasamentul 2 de pompieri Braila a intervenit cu doua autospeciale de stingere pentru limitarea si lichidarea unui incenciu la o locuinta din localitatea Tichilesti.

A ars acoperisul locuintei pe o suprafata de cca. 60 mp si s-au degradat tavanele la trei camere si bunurile din acestea.

Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost cosul de fum deteriorat la nivelul podului. Incendiul a fost lichidat la ora 05.30 si nu s-au inregistrat victime. ISU reaminteste brailenilor că în perioada sezonului rece cele mai multe incendii la locuințe au drept cauză coșurile de fum necurățate, mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate, precum și folosirea instalațiilor electrice improvizate sau cu defecțiuni.Pentru a preveni producerea unor incendii, se impune verificarea mijloacele de încălzire, a coșurilor de evacuare a fumului sau alte surse de căldură.O grijă deosebită trebuie acordată copiilor, la îndemâna cărora nu trebuie lăsate mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete).