Eveniment

FOTO Tragedie pe DN2B / A intrat in pom. Doi tineri din Braila au murit. Un al treilea pasager este ranit

Tregedie fara margini in aceasta dimineata pe DN2B. Accidentul s-a produs la intrare in Bâlhacu dinspre CA Rosetti, drumul national Braila – Buzau. Un brailean a murit pe loc.

Un brailean de 35 de ani si-a pierdut viata pe loc dupa a pierdut controlul asupra directiei de mers, a lovit un copac de pe marginea drumului si s-a rasturnat in afara partii carosabile.

Alte doua persoane aflate in masina, si ele tot din Braila, au fost duse de urgenta la spital. Din pacate insa, medicii nu au putut sa mai faca nimic pentru unul dintre cei doi barbati raniti grav, stingandu-se in ciuda manevrelor de resuscitare efectuate la UPU. Si cea de a doua victima avea tot 35 de ani.

Barbatul in vârsta de 35 de ani a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu hemopneumotorax si multiple leziuni toracice. Din cauza leziunilor grave, barbatul a intrat in stop cardio-respirator. Conform protocolului, s-au efectuat de indata manevre de resuscitare, insa fara succes, ulterior declarandu-se decesul. Cealalta victima, in vârsta de 44 de ani, a suferit un politraumatism prin accident rutier. La acest moment, pacientul este stabil hemodinamic si respirator, in curs de investigatii”, a transmis Adriana Bunila, purtator de cuvânt al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau potrivit reporterbuzoian.ro.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate circumstantele producerii accidentului.