Eveniment

Fratia Canciu – Bunea Stancu / Catalin Canciu ne da in judecata pentru ca am scris de licitatia in care PNL i-a dat 13 milioane de euro pentru asfaltari

Astazi, Catalin Canciu ne-a dat in judecata pentru ca am indraznit sa spunem ca Bunea Stancu a obtinut o licitatie importanta de asfaltari in Braila si prin intermediul unui fost angajat al lui Stancu, sotul liderului femeilor brailene din PNL, Cici Bolovan. Tiripliciul, ajuns cu sprijinul PD inspector, crede ca astfel poate sa opreasca dezvaluirile despre legaturile de afaceri dintre PNL si baronul Gheorghe Bunea Stancu. Mai mult, Canciu are impresia ca in acest fel poate opri tavalugul penal care il are ca subiect pe Virgil Bolovan, sotul adjunctei lui Canciu de la ISJ Braila, Cici Bolovan. Aceasta actiune arata ce PNL este o mizerie care se scurge, din pacate, foarte greu in veceul istoriei.

Pana una alta, asteptam ca Catalin Canciu sa ne explice de unde a avut bani pentru viloiul impresionant din Cazasu si pentru mesele de lux la care participa copiii lui, asa cum se lauda pe Instagram.