Eveniment

Gina Bahor, anchetata de Radio Romania Actualitati pentru derapajul din CLM Braila

In ciuda faptului ca este vorba despre un coleg de presa, fie el si cu afiliatii politice, Infobraila a cerut parerea Agentiei Guvernamentale de stiri Radio Romania Actualitati despre cele petrecute la ultima sedinta CLM Braila. Am vrut doar sa stim daca batalia dintre PSD si PNL este dusa si de catre angajatii platiti cu zeci de milioane de lei pe luna ai agenturilor oficiale ale Romaniei. Ei bine, poate ca veti rade crezand ca o schimbatoare de valuta ca Gina Bahor a devenit angajata Guvernului in materie de stiri, dar este adevarat. Da, Ginuta da stiri oficiale pentru Guvernul Romaniei, garantate de Guvernul Romaniei. Iar cand Ginuta, prietena schimbatorilor de valuta de la hotelul Delta, ajunge sa se certe cu consilierii locali si cu primarul, inseamna ca Guvernul Romaniei se cearta cu ei. Nu mai conteaza ca este sprijinita in demers de tiriplicii PNL, asa cum ii place domnului Canciu sa spuna, in acest demers. Cu siguranta, Gina nu va pati nimic, poate doar va primi un nou apartament scos la licitatie de Primaria Braila pentru a isi depozita hoitul mediatic pe care si-l conserva cu greu de atatea ani.

A fi ziarist de opoziitie nu inseamna sa iti tragi apartamente de la Primarie, nu inseamna sa ti le faca APT gratis si nu inseamna ca asa esti independent. Genul de cersetor mediatic aplicat cu succes de unii nu mai este la moda, pentru ca vremea cand posibilitatile ca astfel de specimene sa aiba un cuvant de spus a trecut.

Astazi, singurele media cu adevarat infiluente sunt cele care sunt corecte si echilibrate si care arata adevarul pe fata. Chiar daca unora nu le place sa aiba ceva pe fata, pentru ca se confunda cu filmele porno.