Eveniment, Politica

Ilan Laufer: “Florin Carligea este candidatul aliantei AUR la Camera Deputatilor”

Site-urile popincuriste se intrec zilele acestea in atacuri lipsite de orice baza reala impotriva AUR Braila, in special a liderului acestui partid, Florin Carligea. Site-uri care abunda de comunicate de presa, pe care PNL Braila le plateste, in general, cu sume cuprinse intre 900-1200 de euro pe luna, lanseaza ideea ca Florin Carligea nu va fi candidatul alintei AUR la Camera Deputatilor, si ca locul acestuia ar fi deja ocupat de Ilan Laufer, fost ministru al Comertului in Guvernul Tudose.

Pentru a lamuri aceasta situatie Ilan Laufer a declarat in exclusivitate pentru Infobraila: Este inadecvat sa crezi in surse media incerte. Va spun foarte clar ca Florin Carligea este candidatul aliantei AUR la Camera Deputatilor pentru judetul Braila. Le recomand liberalilor sa nu mai creada ca cititorii sunt prosti si pot fi manipulati in felul acesta“.

Nu vom da numele site-urilor popincuriste ca sa le facem reclama, insa va putem spune ca ele apartinunor firme de apartament din judetele limitrofe, iar cele din Braila salasluiesc in niste garsoniere, laolalta cu proprietarii lor.