Eveniment

In atentia DNA / Verificati daca CUP Dunarea a angajat fictiv handbaliste

Baronul PSD Silviu Mangiurea, un apropiat al lui Gheorghe Bunea Stancu, s-a comportat ca o sluga credincioasa pentru PSD, in sensul ca a executat fara cracnire tot ce se ordona de la partid, fie ca el era condus de Ion Rotaru sau Iulian Francisk Chiriac.

In contextul infractiunilor comise, asa cum arata dezvaluirile din presa braileana, Mangiurea are mai multe fapte la activ. Surse bine informate au dezvaluit in exclusivitate pentru Infobraila ca acesta AR FI AVUT PE STATELE DE PLATA DE LA CUP DUNAREA SI HANDBALISTE DE LA CLUBUL BRAILEAN, astazi condus de ginerele europarlamentarului PSD Mihai Tudose.

Stiu ca in cadrul CA de la HC Dunarea Braila, Silviu Mangiurea a propus angajarea handbalistelor la CUP Dunarea ca parte a compensatiilor banesti negociate cu acestea. Era un apropiat al lui Bunea Stancu, care l-a salvat si de scandalul mediatic al accidentului de la Galati cand se afla in masina alaturi de o fosta secretara de stat PSD Braila, apropiata de administratia locala. Atunci, GBS le-a cerut ziaristilor sa il lase in pace pe Mangiurea pentru presupusa infidelitate pe motiv ca sotia acestuia este urata“, a declarat pentru Infobraila Catalin Iordache, fost consilier judetean si strateg al campaniei castigatoare a USL din 2012.