Eveniment

In luna cadourilor, Rapid ITP Brăila oferă brăilenilor șansa de a câștiga un plin de carburant!

Și anul acesta, Rapid ITP a pregătit brăilenilor surprize de Sărbători. Este modul lor de a le mulțumi tuturor pentru faptul ca le-au fost alături și în acest an.

“Pentru cei care ne trec pragul zi de zi, dar mai ales până pe 20 decembrie, ne-am gândit să aducem spiritul sărbătorilor mai aproape. Astfel, toți cei care ne vor vizita zilele acestea au posibilitatea să intre în cursa pentru un plin de carburant. Iar mai apoi, în preajma Crăciunului, mai exact pe 21 decembrie, vom extrage din tolba Moșului marele câștigător!” Condițiile sunt foarte simple și ușor de urmat. Cei interesați pot găsi informații și pe pagina noastră oficială de Facebook” ne-a precizat Adrian Decu, Directorul General Rapid ITP. Trebuie să spunem că această campanie se adresează exclusiv persoanelor fizice, după cum ne-au spus organizatorii . Tot ei ne-au spus ca criteriul de bază pentru participarea la acest concurs este să faci ITP-ul la ei până pe 20 decembrie.

Îi găsiți în cartier Brăilița, strada Mircea cel Mare la nr.91. Cu peste 16 ani de experienta pe piata locala, Rapid ITP este una dintre cele mai bine cotate statii de inspectie tehnica periodica autorizate RAR, din Braila, care ofera servicii de ITP si Diagnoza la aproape toate categoriile de vehicule.