Eveniment, Politica

Liliana Canciu: “Nu am fost in P_ula de ziua mea”

Dupa ce ieri, cel mai citit ziar de catre braileni, nu de catre cititori cumparati la gramada de pe OLX, a publicat stirea potrivit careia Catalin Canciu si-a dus iubita oficiala, respectiv sotia, in Pula, am fost contactati de catre Liliana Canciu care ne-a oferit explicatii in exclusivitate.

Pentru a intelege mai bine ce s-a intamplat dupa publicarea stirii, va prezentam declaratia proprietarului site-ului Infobraila.ro, Catalin Iordache:

“Ieri, dupa ce Infobraila a publicat stirea ca Canciu, cacofonie intentionata, si-a dus nevasta in Pula pentru a sarbatori de ziua ei, am fost sunat de Liliana Canciu. La inceput, Liliana s-a comportat ca o profesoara, vorbindu-mi la persoana a doua singular in ciuda limbajului meu respectuos. Si-a revenit apoi si am inteles-o, ca doar vorbea o femeie care a indurat multe. Si indura multe. Mi-a spus ca nu a fost in Pula de ziua ei si, perversa observatie, a precizat ca poate am fost eu. Apoi, a raspuns afirmativ la intrebarea mea daca vrea sa infirme oficial acest lucru. A raspuns ca da, dar precizez ca Liliana nu parea, in ciuda faptului ca este profesor de geografie, ca face diferenta intre localitate si organ. Era doar o tatica deranjata ca escapadele sotului ei, imbogatit prin evaziune fiscala si spalare de bani, ies la iveala. Mi-a fost mila de Liliana si de chinul prin care trece, alaturi de zeci de mii de femei din Romania, de a avea un sot asupra caruia planeaza acuztii de adulter. Nu am vrut sa ii spun ca nu mai este, chestie de gusturi, o milf’a ci poate doar concura la categoria gilf. Nu am vrut sa-i spun nici ca zeci de membri PNL au vazut-o la Zilele Orasului Ianca cum ii arunca sageti Danielei Cadar, fosta sefa de cabinet de la Turism a sotului ei, fosta candidata fara sanse la primaria unei localitati din Braila, fosta protagonista a unui scandal cu Politia Romana. Nu am vrut nici sa-i readuc aminte de discutia inregistrata in care explica cum un email buclucas spunea ca sotul ei intretine relatii sexuale cu contabila de la Inspectoratul Scolar Judetean.

Repet, imi este mila de Liliana Canciu si de chinul prin care trece alaturi de acest asa-zis gigolo al liberalilor braileni, in fapt un agramat parvenit sustinut de Alexandru Popa, a carui sotie, cadru didactic, ia mereu note maxime atunci cand este inspectata de oamenii de paie de la ISJ-ul liberal. Nu am vrut sa-i spun Lilianei Canciu nici despre faptul ca este curios cum unul dintre copii ei a fost admis la un colegiu brailean si nici nu am vrut sa-i vorbesc despre esecul scolar al acestui copil. Din nefericire, atunci cand ipocrizia imbecililor care conduc astazi PNL Braila atinge cote pe care, veti rade, chiar ei le-au impus, este necesar acest lucru. Atunci cand astfel de oameni conduc, impun, propun si distrug destine, este datoria publica a oricarui om, cu atat mai mult jurnalist, sa vorbeasca despre ei. Catalin Canciu spuna ca PSD nu are pentru el o “cheita” cu aroganta celui care crede ca Iohannis si Ligia Deca vor fi pe pozitii la nesfarsit. Ura pe care o revarsa Canciu se va intoarce impotriva lui pentru ca el a uitat de mult ca este profesor si, din nefericire, si om. Liberal nu a fost niciodata. Sa fim seriosi! Ma rog, liberal in relatiile cu alte femei a fost, motiv pentru care o femeie peste care au trecut anii, sotia lui Liliana a ajuns sa sune disperata la un ziar, satula de infidelitatile sotului. Imi pare atat de rau ca un maimutoi ca Alexandru Popa a putut sa aduca in fruntea dascalilor braileni un papagal ca Catalin (sic!) Canciu doar sa ii faca in ciuda lui Tudose si PSD-ului local. De aceea cred ca este momentul ca PNL sa nu mai fie votat decat de tribul celor care au primit o sinecura de acolo. Restul trebuie sa ne intrebam cum a reusit tiripliciul Alexandru Popa, care le canta in struna lui Boboc, Vasile Varga si altora ca ei, sa ajunga sa maculeze un judet intreg. Inchei spunand ca Liliana Canciu nu mai suporta, prin urmare, daca sotia sefului organizatiei municipale liberale nu mai suporta, noi de ce dracu mai suportam? Vrem si noi in Pula lor?