Eveniment

Morti tragice de sarbatori / Doi braileni au fost gasiti fara viata in case

In perioada 29 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, echipajele de interventie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” al judetului Braila au actionat la 76 evenimente.

In perioada mentionata s-a intervenit la 10 incendii (locuinte, anexe gospodaresti, vegetatie uscata, module gunoi menajer), 3 actiuni de asigurare a masurilor specifice la accidente rutiere, 3 deblocare de usa si 60 cazuri medicale.

La cele opt incendii s-au inregistrat doar pagube materiale. Incendiile s-au manifestat pe raza municipiului Braila (patru incendii) si in localitatile Faurei, Ciresu, Jugureanu, Sihleanu, Varsatura si Ulmu.

In urma deblocarilor de usi la trei locuinte din municipiul Braila, doua persoane singure, in varsta de 65 ani si 57 ani, au fost gasite decedate fiind preluate de Serviciul de Medicina Legala Braila.

Pe intreaga perioada a spectacolului si a jocului de artificii din Piata Independentei doua echipaje ale ISU, cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD, au asigurat masurile specifice.