Eveniment

Noi informatii in cazul politistului Bogdan, mort carbonizat / A mai incercat sa se sinucida in cada. Detalii oficiale din IPJ

COMUNICATUL Biroului de Presa ai IPJ in legatura cu tanarul politist mort ieri, in accidentul de pe DN 2B.

Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public privind evenimentul rutier din data de 5 iunie a.c., Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila este abilitat să comunice următoarele:

Din primele verificări efectuate, se pare că șoferul autoturismului ce a fost găsit carbonizat ar fi un tânăr, de 22 de ani, din Brăila, încadrat din sursă externă în luna noiembrie 2022 la Poliția Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică.

De asemenea, având în vedere informațiile apărute în spațiul public privind o tentativă de suicid a acestuia, precizăm că, la data de 15 februarie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat cu privire la faptul că l-ar fi găsit pe fiul său, de 22 de ani, din Brăila, inconștient în cadă.

Tânărul a fost preluat de un echipaj al ambulanței, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a se impune internarea acestuia. Având în vedere cele constatate, au fost efectuate șapte ședințe de asistență psihologică de specialitate. De la momentul incidentului, polițistului i-a fost retras armamentul din dotare, desfășurând activități ce nu presupune relația cu publicul până la data de 30 aprilie a.c.

Începând cu data de 1 mai a.c., a efectuat serviciul de pază la sediul Poliției Municipiului Brăila cu armamentul din dotare. În această perioada, nu au fost observate schimbări de comportament de natură a ridica suspiciuni. Astfel, la data de 4 iunie a.c., polițistul a fost reintrodus în serviciu în cadrul Biroului Ordine Publică.

La data de 5 iunie a.c., la momentul producerii evenimentului rutier, polițistul se afla în timpul liber. Pentru clarificarea modilității de gestionare a acestei situații, conducerea I.P.J. Brăila a dispus efectuarea de verificări interne.

Leave a Reply