Eveniment

Popa bea cot la cot cu “ciuma rosie” impotriva careia cica lupta

Impostor, potrivit DEX, este o persoana care cauta sa insele, profitand de necunostinta sau de buna-credinta a oamenilor. Mai inseamna si ca impostorul este o persoana care, prin minciuni si prefacatorie, isi aroga o falsa competenta, vrand sa para ceea ce nu este. Tot aceluiasi DEX, impostor este sinonim cu: cotcar, escroc, mincinos, potlogar, sarlatan, snapan.

Poate va intrebati cine a reusit sa fie toate astea la un loc? Ei bine, deputatul PNL Alexandru Popa a reusit aceasta performanta. Nu am fi spus asta acum fix doua luni si jumatate, cand Popa era prezentat de blogurile liberale ca facand inventarul institutiilor publice si companiilor la care sunt angajati pesedistii. Atunci, farsorul Popa raspundea unei informatii potrivit careia matusa lui primea o sinecura la stat. In incercarea de a se arata mai alb decat este, Popa dadea publicitatii, prin intermediul trompetelor sale de partid, o lista de pesedisti abonati la teava banilor publici. Printre cei pe care ii infiera cu o manie proletara se afla si Abaseaca Mihai, despre care spunea ca doar in 2022 s-a adapat de la stat cu peste 1 miliard de lei vechi.

La acea vreme, Popa era un exemplu de corectitudine, un om care nu se impiedica de o relatie de rudenie pentru a spune adevarul si pentru a lupta cu “ciuma rosie”.

Am fi crezut ca lista lui Popa este formata din indezirabili, din scursuri pesediste care sug sangele poporului si care ne lasa pe noi, oamenii de rand, sleiti de banii din impozite pentru alimentarea acestor sinecuri politice.

Nici o suta de zile nu au trecut pana cand Popa si-a dat arama pe fata si ne-a demonstrat ca este un impostor cu acte in regula, un nimic demn doar de dispret, o rusine pentru liberalismul romanesc, un gunoi mai mare decat barna din ochii lui, o minciuna care, din nefericire, este in stare sa minta si minciuna. Spunem asta deoarece Popa ne-a mintit in fata si a ejaculat pe noi un adevar stiut doar de el, pentru ca altfel cum poti avea tupeul sa sustii ca dezvalui identitatea viermilor care se indoapa cu bani publici din cadavrul Romaniei, iar dupa aceea sa te pupi bot in bot cu acestia.

Tupeul acestui baietas de Ciresu, care nu cu multi ani in urma se pisa pe cei pe care ii znopea in bataie prin discoteci, este atat de mare incat la doar cateva zile dupa sarbatoarea Nasterii Domnului a publicat o fotografie in care ciocneste orgasmatic un pahar de posirca de buna calitate cu fix acela pe care l-a dat in gat ca suge sangele poporului.

Ceea ce a facut Popa este un scuipat in fata la adresa din ce in ce mai putinilor braileni care voteaza PNL, o flegma pe opozitia tacuta a acestui judet rosu. Dupa gestul lui, Popa nu ar trebui sa mai astepte sa-l calce in picioare Mihai Tudose la alegerile europarlamentare, ci sa plece dracului in vagaunile de unde doar banii l-au scos la iveala.

Pe Alexandru Popa l-am cunoscut cand ii aducea cafele la masa lui Catalin Boboc. Se agita ca un ceva intr-o caldare, vorba zicalei, sa-i faca pe plac hotului de curent dovedit ani mai tarziu. Pana si stapanul lui de atunci, Boboc avea o parere proasta despre el, dar baiatul platea si era ascultator, asa ca PNL il accepta. Cativa ani mai tarziu, a reusit sa-l convinga pe baiatul de securist Ludovic Orban sa-l lase sa candideze si sa se aleaga. El s-a ales deputat, iar de opozitia braileana s-a ales praful. PNL Braila nu a avut niciodata o conducere mai slaba, iar rezultatele s-au vazut. A ajuns la mila conducerii centrale a partidului pentru a fi deputat si a crezut ca, daca dintr-o intaplare a ajauns acolo, ar avea vreo calitate pentru asta. Desi se lauda in interviurile publicitare pe care le-a dat ca este un om de cuvant si un bun intreprinzator, faptele il contrazic cel putin pentru prima varianta. Nu a facut decat sa isi alature niste yesmani de doi lei si sa isi bata joc de orice om care ar putea fi opozantul PSD, totul sub umbrela unei asa-zise curatari a PNL Braila de influentele PSD. Este doar un nimeni care va muri politic la alegerile de peste cateva luni“, sustine mogulul Infobraila, Catalin Iordache.