Eveniment

Popa: “Cate nopti am plans dupa tine, voturile mele!”

Acest “Costita Ionita” al politicii brailene, cu cartofi prajiti si suc la pahar, incearca, a nu stiu cata oara, sa ne convinga ca el nu a fost congelat si prajit, ca el e natural bronzat la Ciresu, ca el este antipesedist, ca e anti-orice care contravine moralei si regurilor societatii.

Va invitam sa nu votati aceasta panarama rasarita in mijlocul Baraganului, care se invarte ca un ciulin batut de vanturile trase din gaozul de mare stat major al generalului Ciuca. Aceasta basina, care l-a propulsat pe Popa in pozitia in care bratienii s-ar rasuci mormant, bine, si miscarea e buna la ceva, arata ca dezgustul PNL pentru Braila este imens. Nu comentam aici faptul ca Popa este contracandidat de scavul cafelelor lui Mihai Tudose si al lui Bunea Stancu, un tiriplici ajuns pe culmile puterii pentru ca a reusit sa bage la timp mana in chilotii unei pustoaice al carui tata era important in acea vreme.

Retineti, cei doi, Popa si Chiriac, nu sunt decat epigonii unora care, la acea vreme, reprezentau ceva pentru viata politica, economica si sociala a Brailei.

Aici, nu aveti ce vota!

Daca vrei sa votati oameni seriosi, votati-l pe Marian Dragomir, un baiat sarman care a pescuit de foame si care nu si-a tradat niciodata prietenii.

Revenim la cei doi, intrebarea care se pune este care dintre ei este cel mai nociv, iar raspunsul este: Alexandru Popa.

Chiriac este un baietas de cartier care are, nu ati crede, ceva principii, cei drept dictate de cei care il conduc. Norocul lui este ca Misu Tudose nu il lasa sa sara calul si il pune la punct, via finul sau Florin Mija. Nu acest lucru se intampla si cu Alexandru Popa, care se crede superman intr-o gradina de pitici, dar nu stie ca aceea nu cred in zborul pe o panza de paianjen. Evident, singura sansa pentru braileni este ca Chiriac (sic!) sa castige alegerile si sa-l lase la o parte pe Popa.

Ca o concluzie, este evident ca Marian Dragomir va castiga primaria Braila, Iulian Chiriac va castiga presedentia CJ, CLM Braila va fi majoritar PSD, iar CJ Braila va fi majoritar doar cu ajutorul altui partid, probabil AUR, asta daca Florin Carligea va renunta la fumul gratarelor, care ii inunda nasul, si va decide ca este cazul sa faca si el ceva in aceasta campanie electorala, nu de alta dar va ramane, daca nu face, decat un nimeni care s-a gandit sa candideze si el la ceva, acel ceva fiind ales dintr-un catalog, asa cum alegi produse mai ieftine atunci cand vezi reclamele din posta“, a declarat mogului Infobraila, Catalin Iordache.