Eveniment

Popa sare la gatul lui Catalin Chivu pentru ca acesta vrea sa dezvaluie amantlacurile din politica

Vremelnicul presedinte al PNL Braila este in corzi. Fostul sef al IPJ Braila, Catalin Chivu, de altfel un spagar dovedit de Infobraila, a devenit tinta batausului din Ciresu, actualul sef al PNL si candidat la Consiliul Judetean si Parlamentul Romaniei.

Dupa ce Chivu a dezvaluit faptul ca va scrie despre amantlacurile din politica, Popa s-a gandit ca poate ar fi bine sa-l dezarmeze, trimitand ziarelor o poza cu Chivu imbracat calugar.

Interesant este faptul ca Popa este un mincinos notoriu care nu mai recunoste ca a trimis poza, ba mai mult, ameninta cu judecata. Practic, cei doi isi dau la oase reciproc si asteptam cu interes sa-si sparga capetele.

Sursele noastre spun ca Chivu se pregateste sa publice poze de la intalnirea dintre Popa si o anumita domnisoara Oana. Intrebat despre aceasta posibila intalnire, Popa a amenintat direct cu judecata si, iritat, a continuat sa minta ca nu are nicio treaba cu Catalin Chivu. Ca Popa este un mincinos, este dovedit clar de dovezile pe care noi le detinem.

Domnisoara Oana, pe care unii doresc sa o foloseasca, este o tipa cu picioarele pe pamant, care intr-o discutie cu Infobraila, a spus ca dezavueaza actele de violenta ale lui Popa, inclusiv impotriva unor femei.

Va prezentam alaturat fotografia trimisa de Popa, cu Chivu calugar, in fapt, doi cocliti care vor sfarsi in cenusa istoriei pana la sfarsitul anului 2024.