Eveniment

Prapad in Braila / Sute de animale au ars de vii intr-un incendiu violent. Un barbat a fost ranit cand incerca sa salveze animalele

Un barbat a fost ranit si sute de animale au murit intr-un incendiu puternic izbucnit la o ferma de pe raza localităţii Gradistea, din judetul Braila. Victima incerca sa salveze animalele prinse in mijlocul flacarilor.

In incercarea de a evacua animalele, in jurul orelor 22.30, a rezultat si o victima, in stare constienta, care prezenta arsuri de gradul 1 si 2. Victima (sex masculin, 33 ani) a fost preluata de echipajul Serviciul de Ambulanța Județean Braila si transportata la U.P.U. Braila. In jurul orelor 04.55, incendiul a fost lichidat si au rezultat pagube materiale insemnate. Au ars doua grajduri cu o suprafața de aproximativ 800 mp. cu bunurile aferente (aparate de muls, stand de racire, material lemnos, furaje), constatându-se decesul a 40 porcine, 70 ovine si 80 bovine. Cauza probabila care a dus la producerea incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect”, a transmis Biroul de Presa al ISU Dunarea Braila.