Eveniment

Prietenul lui Alin Cristea – debraila.ro candideaza

Tradatorul Alin Cristea, un nimeni promovat de infobraila.ro ani de zile, pe bani grei, si-a vazut visul cu ochii: il sustine pe Catalin Chivu, despre care spunea ca este un corupt ordinar (nu te obosi sa negi, Alin, pentru ca exista inregistrari). Acest maimutoi a carui placere era, si probabil ca este, sa-si arate organele genitale atunci cand se imbata, a hotarat alaturi de matura Simona Draghincescu, turnatoarea la Securitate, sa candideze, poate doar ca sa imputa “apa” si asa fetida de atatea prosti si incompetenti care cred ca este suficient sa faci misto de Marian Dragomir ca sa castigi.

Cuplul de “pic si poc” Chivu-Draghincescu este de tot rasul, amandoi fiind doi nemernici spagari si corupti, primul deocamdata salvat de pilele de la judecatorii braileni, iar a doua condamnata definitiv pentru colaborare cu Securitatea.

Amandoi sunt doi anxiosi. Chivu, de exemplu a platit bani grei sa-i frece unul un cristal dintr-o piramida, iar cea de a doua sa poata sa stea, fara pastile, dreapta pe un scaun.

Astazi, avea de-a face cu doi imbecili implicati in tot felul de mismasuri politice pana acum, care isi propun sa dea de pamant, via SOS Romania, cu “dusmanii” de la AUR.

Este evident ca este vorba de un sangeros duel intre doi miei de lapte, care se impung cu coarne nenascute si animati de testosteronul din coaiele mici ale puilor.

Nu am fi scris despre asa ceva daca coruptul sef al IPJ Braila nu ar fi indraznit sa isi scoata capul in public alaturi de turnatoarea sinistra a Securitatii, Simona Draghincescu.

Poate ca voi, cei care va adapati de la scuipatii adunati in jgheab de Simion, Sosoaca si altii ca ei, veti vota “pentru”. Va reamintim ca, de fapt, nu sunteti decat niste muci care se omogenizeaza cu scarba adunata de catre cele doua scursuri AUR si SOS, adunate intr-o “ghiuveta” , al carei suporti sunt romanii si Romania!

Cei doi muci AUR si SOS se bat astazi ca doi gandaci de bucatarie pentru faramiturile unei mese la care, Doamne, ce exemplu, batausii din PNL se contreaza cu un PSD, condusi despotic de catre Misu Tudose si gasca lui.

Sa nu intelegeti gresit, doar trebuie sa stiti ca AUR, SOS, PNL, FORTA DREPTEI nu sunt decat niste ramasite ramase dupa ce PSD s-a hotarat sa candideze in forta, aici, la Braila!

Evident, PSD va trebui sa aleaga mireasa pe care, ca si Caligula Imperator, sa o dezvirgineze anal cu inelul. Vom vedea peste vreo luna si ceva gaura cui a fost mai larga: a AUR-ului sau a SOS-ului! Retineti insa ca, indiferent de cat de bine s-ar simti PSD “largind” aceste partide, ele nu vor mai fi bune de scanfandri. Vor pierde aer pe la incheieturi, iar cand nu vor mai putea minti asupra acestui fapt, se vor scufunda fara niciun fel de regret si fara niciun fel de procent!

P.S.: Misule, nu-i asa ca mai bine de atat nu se putea?!