Eveniment

Sangerosul duel intre doi miei de lapte

Un motiv pentru care partidele nu ar trebui sa primeasca bani publici este ce s-a intamplat in ultimele zile la Braila. Totul a inceput la o sedinta anosta a CLM Braila, cand, la Diverse, primarul Marian Dragomir a dezmintit niste informatii aparute pe o retea de socializare, fara sa nominalizeze sursa acestora. Ciudat, ziarista RRA Gina Bahor a sarit in sus si a declansat un scandal monstru, pe care Dragomir l-a calmat in cele din urma. Nu mai adaugam aici faptul ca Bahor s-a comportat ca o mahalagioaica, iar viceprimarul Jantea ca un mitocan. Singurul care nu se potrivea in peisaj era primarul Dragomir, care incerca sa explice ce se intampla. In cele din urma, i-a potolit pe cei doi imbecili, a explicat ce era de explicat, in ciuda faptului ca PNL Braila a crezut ca face un act de bravada parasind sala si lasandu-si activista de ocazie, Gina Bahor, singura.

Ceea ce s-a intamplat la CLM s-a auzit greu, si la nivelul conducerii RRA Romania si parea ca lucrurile se vor musamaliza in favoarea mahalagioacei platita din bani publici, Gina Bahor. A fost nevoie doar de cateva zeci de ore sa se demonstreze ca ceea ce parea un incident izolat si de prost gust era o maniera de lucru intalnita, ce e drept, la PNL Braila. Actiunea “pumnul si palma”, inceputa de familia Popa din Ciresu cu multi ani in urma, cand tribul batea la gramada opozanti politici sau doar oameni pe care nu ii suportau, continuata cu atacul capusei PNL Ovidiu Nechita la adresa ziaristului Catalin Iordache, a culminat cu un nou atatc: Gina Bahor si-a infipt mana in gatul Madalinei Harjoghi, ca o scena nereusita din razboiul mireselor PNL. Spunem asta deoarece cele doua sunt foste aliate impotriva ziaristilor care puneau intebari incomode liderului PNL Braila, Alexandru Popa.

Stiu ca nu sunt la fel de talentat ca Alin Cristea, care se lauda cu asta peste tot pe retelele sociale, dar am fost suficient de talentat incat sa-l scot la suprafata si sa-l fac ceea ce este astazi, asa cum am procedat de-a lungul anilor cu mai toti ziaristii braileni, cam 99 la suta, printre care Gina Bahor si Madalina Harjoghi. Ceea ce s-a intamplat acum arata doar ca banii le-au luat mintile, pentru ca altfel nu se explica astfel de derapaje. Sa faci scandal in CLM si apoi sa sari la bataie in CJ arata ca fetele astea doua au intrat deja in “Cempions lig”. Sunt doar doua marionete, una a PSD, alta a PNL, va las pe dumneavoastra sa ghiciti care in ce parte se situeaza. Imi e rusine ca am promovat astfel de oameni si va rog sa ma scuzati”, declarat Catalin Iordache, mogului presei brailene.

Date tehnice. Politia a amendat-o pe Gina Bahor pentru tulburarea linistii si ordinii publice cu 200 de lei si a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violente. Bahor sustine ca nu a atins-o pe Harjoghi, iar aceasta din urma sustine, pe retelele sociale, ca a fost amenintata sa isi retraga plangerea. Cum spuneam in titlu, un sangeros duel intre doi miei de lapte. Sau intre doua oi!