Eveniment

SCANDAL in sediul Politiei din Braila / A spart un geam si a distrus un birou. Barbatul agresiv a ajuns la Psihiatrie

La data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 23:00, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce își desfășura atribuțiile de serviciu pe DN 22, în localitatea Tudor Vladimirescu a observat o autoutilitară ce staționa în afara părții carosabile, având atașată o semiremorcă ce ocupa partea carosabilă, blocând circulația pe sensul de mers dinspre Râmnicu-Sărat către Brăila.

Polițiștii au identificat la fața locului trei bărbați care ar fi afirmat că sunt aparținători ai autovehicului. Aceștia au refuzat solicitarea polițiștilor de a muta autovehiculul pentru a elibera partea carosabilă. Întrucât unul dintre bărbați, de 44 de ani, din localitatea Tudor-Vladimirescu, a devenit agitat și a adresat injurii și amenințări polițiștilor prezenți la fața locului, a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brăila, unde ar fi continuat sa se manifeste agresiv și ar fi distrus un geam al unui hidrant din interiorul sediului Poliției Municipiului Brăila și un birou. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și ulterior, cu un echipaj al ambulanței, a fost transportat la un spital de psihiatrie din municipiu.

În cauză sunt continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, într-un dosar penal întocmit sub aspectul savârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.