Administratie, Politica

Scandal pe marimea penisului in PNL Braila / Totul de la ciolan

Batalia pentru functii in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Braila a capatat, potrivit viespea.com, accente care arata ca in “lupta” se arunca toate “armele”. “Viespile” scriu ca posibila nominalizare a ortopedului Cristian Pricop a incins spiritele in tabara liberala, mai ales dupa ce despre posibila numire s-a discutat si in emisiunea realizata de Anca Alexandrescu de la Realitatea. Va prezentam mai jos textul din viespea.com, cu precizarea ca raspunderea apartine in totalitate sursei citate. Mai jos, textul integral:

“Ce folos ca avem douasprezece sali de chirurgie si nu avem decat patru anestezisti. Resursa umana ar trebui sa fie pe primul loc, si aici sunt in sentimentul colegilor mei (nu spune care, PSD-istii prospat parasiti sau PNL-istii proaspat luat de brat – nr)”, isi incepea declaratia doctorita Alina Neacsu, sefa sectiei Oftalmologie din Spitalul Judetean Braila la cateva momente dupa ce se inscrise in PNL, via PSD, nemultumita ca nu mai era director medical, functie pentru care s-a batut si s-a zbatut multa vreme s-o obtina.

Continuarea este de noaptea mintii, Neacsu sustinand ca: “Mi s-a reprosat ca am muncit foarte mult (adica PSD-istii au borat-o la infanterie de harnica ce era – n.r). Ca m-am risipit foarte mult si ca mi-am pierdut multe din orele mele personale in spital.Eu am facut asta pentru ca, realmente, am simtit ca pot sa fac asta, ca ma pot implica si mai presus de orice puterea exemplului e mai importanta decat orice altceva. Si am considerat ca prin puterea exemplului meu, prin faptul ca masina mea este in curte si pot fi gasita la orice ora din zi si din noapte, prin puterea exemplului am considerat ca fac bine ceea ce fac“.

TINERETE PSD-ista. Dr. Alina Neacsu pe vremea cand considera ca “ciuma rosie” nu e o boala chiar asa rea.

Ce nu spune Neacsu este ca lupta cea mai dura a dus-o cu colegul de spital si, mai nou, de partid, ortopedul Cristian Pricop. Atat de dura incat, spun viespile noastre bine informate, a spus ca Pricop i-ar fi fost iubit in tinerete, iubit pe care l-ar fi parasit pentru ca “o avea prea mica”. Interesant este ca atunci cand spunea asta chiar arata cu degetele cat de mica!

Ne-am reamintit acest episod ludic cand zilele acestea, inainte ca manager sa devina economista Didi Crintea, Neacsu, vazand ca si dr. Pricop ar fi putut fi in carti pentru functia de manager sau director medical a reincalzit povestea dimensiunii penisului, ca si cum marimea sau micimea l-ar face pe Pricop bun sau nu director sau manager.

Lupta pentru postul de manager s-a incheiat, dar mai sunt functii caldute care sa necesite oameni care dau exemplu personal dovedit de prezenta masinii in curte si gasitul la orice ora din zi si din noapte. Prin urmare, asteptam cu acul pregatit sa vedem ce-i mai tese mintea Alinei Neacsu.