Eveniment

Seara de senzatie si mandrie pentru Braila / Valentin Mavrodin si-a facut KO adversarul intr-o gala de exceptie

Aseara, Galatiul a fost, pret de cateva ore, gazda unui show de exceptie unde cei mai buni luptatori de K1 din lume au facut spectacol.
Peste 30 de luptatori s-au infruntat in meciuri pe viata si pe moarte in cea mai tare promotie – K-1 Fighting Network, un spectacol impresionant de lumini si audiovizual si un concert extraordinar in deschiderea evenimentului , sustinut de unicul si inconfundabilul PUYA.
Punctul culminant al serii a reprezenatat pentru noi, brailenii, meciul dintre – Valentin Mavrodin si Joey Klijenburg. Braileanul nostru, supranumit si ”Minunea de la Braila” si ”The Young Samurai” l-a facut 𝐓𝐊𝐎, inca din prima repriza pe Klijenburg.
In cadrul galei de la Galati au obținut victorii prin KO Stefan Orza, Valentin Mavrodin, Marian Lapusneanu, celebrul Errol Zimmerman, iar la decizie la puncte Alex Filip.

Valentin are în palmares centura New Heroes la 65 de kg, centura neagra de un dan în sistemul de lupta Kyokushin Budokai, opt victorii din noua meciuri la profesionisti, dintre care patru castigate prin K.O si peste 50 de victorii la amatori. 

“ Am dreptul sa ma declar cel mai bun -70kg din Romania, cine nu este de acord cu ce zic il astept in ring! ” este postarea campionului nostru de pe pagina sa de socializare.

Felicitari, Valentin!