Eveniment

SOCANT / Doi copii au batut o batrana. VIDEO Baiatul de 15 ani, arest la domiciliu, celalalt, de 13 ani, nu raspunde penal

În noaptea de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 00:00, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de persoane necunoscute. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că femeia ar fi observat în curtea locuinței sale două persoane necunoscute, iar la vederea acesteia, cei doi ar fi lovit-o, după care au fugit.

Femeia, în vârstă de 73 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma activităților specifice efectuate, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri, de 13 și 15 ani, ambii din satul Corbu Nou.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În această după-amiază, polițiștii l-au reținut pe tânărul de 15 ani, din satul Corbu Nou.De asemenea, în această seară, instanța a dispus față de acesta măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.