Eveniment

SOCANT / Si-a batut cu bestialitate fosta iubita si pe mama acesteia. Detaliile ororilor

La data de 19 noiembrie, ora 02:30, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din comuna Romanu, pentru săvârșirea infracțiunilor de *încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violență în familie*.

Biroul de presa al IPJ Braila transmite ca din cercetări a reieșit că, la data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 14:30, bărbatul, ar fi pătruns într-o anexă a locuinței fostei sale concubine, situată în localitatea Romanu și a agresat-o pe soacra sa de 55 de ani. Ulterior, ar fi pătruns în locuință și ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței și pe fosta sa concubină de 34 de ani, încălcând astfel obligațiile ce i-au fost stabilite prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Brăila pe o perioadă de 3 luni.

Polițiștii au întocmit formular de evaluare a riscului în urma agresiunii bărbatului față de soacra sa, fiind emis un ordin de protecție provizoriu. Astăzi, 19 noiembrie a.c., bărbatul a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, a admis propunerea fomulată de organele de cercetare penală din cadrul I.P.J. Brăila și l-a prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul a fost introdus în C.R.A.P. Brăila.