Eveniment

SOCANT Un batran pervers a pacalit o fetita de 14 ani sa intretina relatii sexuale / Totul pentru un telefon si cateva haine

Ieri, 27 aprilie a.c., un bărbat din localitatea Vădeni s-a prezentat la Postul de Poliție Comunal Vădeni unde a sesizat faptul că fiica sa, în vârstă de 14 ani, ar fi întreținut relații sexuale cu un consătean.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că în zilele de 25 și 26 aprilie a.c., un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din localitatea Vădeni, i-ar fi oferit tinerei în cauză un telefon mobil, articole de îmbrăcăminte și suma de 50 de lei și ar fi invitat-o la domiciliul acestuia, unde ar fi întreținut raporturi sexuale.

În urma probatoriului administrat, azi-noapte, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pe bărbatul de 65 de ani, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor.

Acesta a fost încarcerat în C.R.A.P Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat cu propunere legală Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.