Eveniment

Stancuta / Buzele de sus sunt pentru sot, buzele de jos pentru dom’ primar Turcu

Cine dracu o fi pus alegerile astea, de s-a nimerit caldurili astea care, din pacate sau din fericire, se transfereaza la candidati, de ii baga in boali si le scoate la iveala umezeala din izmene, de nu se mai intelegi nimeni cu ei. Scuzati-ne franceza, dar asta pare sa fie head-lineul stirilor despre alegerile din Braila, unde stim cu totii, temperatura face ravagii.

Aflam cu stupoare ca, din dorinta de a isi racori alegatorii, unii primari fac chiar orice, inclusiv oferindu-le cunilingus noilor angajate ca sa nu fie nevoie, Doamne fereste, sa isi aline uscaciunea cu vreo crema scumpa. Nu stim daca datul limbilor este sau nu mita electorala si cat de bine primita este aceasta metoda, dar potrivit viespea.com, cel putin un primar PSD isi corupe angajatele oferindu-le, intr-un Baragan uscat, o limba umeda. Potrivit site-ului mentionat, domnul primar Nicolae Turcu a fost surprins eliminand uscaciunea dintre picioarele angajatei sale si a comunitatii Giorgiana Marin Prioteasa. Nu buzele pline si carnoase ale Giorgianei l-au impresionat pe nea Nicu, ci altele, mai la sud de primele, pe care, mesterul batran le-a facut sa clipoceasca ca un izvor de munte proaspat tasnind dintre pietre.

La prima vedere, stirea celor de la viespea.com pare a fi o facaturta, pentru ca asta ar presupune ca dom’ primar Turcu nu ar fi in stare sa se dea la prospaturi si nici nu i-ar trece prin cap sa faca ceva controversat. Din nefericire, precedentele il indica pe domnul Turcu drept posibil limbas, pardon faptas, ca istoria, vai, Doamne, se cam repeta!

Ca domnul Nicu Turcu le ofera o racoare bine-meritata angajatelor este un plus pentru PSD, pentru ca o limba la timpul ei face mai mult decat o amandina la Ianca, care te poate duce la diabet, plus ca iti inclaiaza si limba, amandina. Sunt convins ca metoda este patentata de mult la PSD, pentru ca, altfel cum dracu sa castigi alegerile mereu? Ma mir ca nea Nicu si-a pierdut vigoarea, dar admir faptul ca tot tineretul bovin ii place, cand spun bovin referindu-ma la IQ, nu la sexul personajelor implicate. Una peste alta, Nicu Turcu este un pradator sexual de mult, din timpuri “imemoriale”, un pradator care nu isi poate refuza o piersicuta gustoasa. Ca sa nu o mai lungesc, sa va traduc direct cine este Nicu Turcu de la PSD. Un nemernic care ii cerea unei minore sa-l sune din fata Primariei, in timp ce el se uita pe fereastra si sa –i spuna cat de mult il iubeste. Un nemernica care s-a intalnit cu biata fata fix in fata sediului PSD Braila si pe care a dus-o in parcarea unui hotel din Galati, incercand sa o convinga sa faca sex cu el. Asta este Nicu Turcu, acel primar care juca fotbal cu teroristul Omar Haisam, eliberat nesperat din Romania de catre sotia fostului sef al IPJ, Catalin Chivu. Acest Turcu care, de dragul privilegiilor, accepta un nemernic ca Haisam. Tinanad cont de context, nu il putem judeca prea mult, pentru ca si seful lui de partid se poza cu Haisam si isi insela nevasta cu pitipoance. Cum este Ciolacu e si Turcu si Tudose si altii ca ei, o clica adusa astazi sa ne conduca de catre un electorat dispus sa inteleaga ca sa dai o limba e bine cat timp nu esti prins”, a declarat Catalin Iordache, mogulul infobraila.

Sursa foto: viespea.com

Leave a Reply