Eveniment

Tentativa de omor la Braila / Atacatorul tanarului a ajuns sa fie snopit in bataie

La data de 28 februarie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a reținut pe baza de ordonanță pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani bănuit de sâvârșirea infracțiunii de tentativă de omor și trei tineri cu vârstele cuprinse între 21 și 31 de ani, toți din comuna Bordei Verde, bănuiți de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și distrugere.

Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, a reieșit faptul că la data de 7 decembrie 2023, pe fondul unui conflict anterior, tânărul de 18 de ani, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea Constantin Gabrielescu ar fi incercat să îl lovească intenționat pe un alt tânăr de 19 ani. Cei trei tineri cu vârstele cuprinse între 18 și 31 de ani, l-ar fi scos cu forța din autovehicul și l-ar fi lovit în zona corpului pe tânărul de 18 ani.

La data de 29 februarie a.c., Tribunalul Brăila a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, față de tânărul de 18 ani, fiind introdus în C.R.A.P Brăila. Față de ceilați trei tineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.