Eveniment

Tragedie in Insula Mare a Brailei / Un muncitor a murit sufocat dupa ce o cantitate mare de floarea soarelui a cazut peste el

La data de 27 februarie a.c., la ora 10:35, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un angajat al unei societăți situată in Insula Mare a Brăilei – Uscător Lunca ar fi leșinat și este inconștient.

Conform informatiilor furnizate de Biroul de Presa al IPJ Braila, din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 66 de ani, angajat al unei societăți, ar fi pătruns fără permisiune într-o celulă unde era depozitată floarea-soarelui, moment în care o cantitate de semințe ar fi căzut peste acesta. Pana la sosirea pompierilor din cadrul ISU Brăila bărbatul în cauză a fost extras din celula respectivă de către alți trei colegi, iar un echipaj al ambulanței i-a declarat decesul.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă.