Eveniment

Trompetele liberale mint in legatura cu pretul la apa / Ii cerem lui Alexandru Popa sa spuna public cat plateste pentru comunicatele de presa

Dupa ce Infobraila a intrebat, in exclusivitate, ce s-ar intampla daca demersul demarat al vremelnicului deputat PNL Alexandru Popa de a da in judecata CUP Dunarea s-ar putea realiza, toata presa braileana a preluat intrebarea si raspunsul. Normal, pentru ca era o intrebare legitima. Raspunsul autoritatilor locale a fost ca un astfel de demers poate duce la raspunderea celor care au votat, dar ca, in final, brailenii sunt cei care vor plati pentru tumbele de imagine ale imberbului Popa.

Stirea in sine a fost preluata de toata lumea, dar blogurile proliberale au tratat-o in spiritul ordinelor de la partid.

Despre subiect, proprietarul site-ului Infobraila.ro, Catalin Iordache, a comentat:

“Este vizibil cum un tirilici ca Alexandru Popa, care nu stie sa scrie corect romaneste, este interesat de pretul apei si cum isi dirijeaza scavii mediatici in acest sens. Cum altfel s-ar explica faptul ca un blog obscur proliberal il face pe primarul Marian Dragomir (PSD) prost informat in privinta pretului platit de braileni pentru serviciile CUP Dunarea? Domnisoara batrana in cauza , care ciuguleste graunte din mana umeda a domnului Popa mai are putin si ne spune ca doua molecule de hidrogen de la Braila costa mai mult decat una de oxigen de la Vaslui. De fapt, ziaristii platiti de PNL Braila se chinuie sa ii egaleze pe ziaristii platiti de PSD Braila, rezultatul muncii lor fiind un anilingus al cururilor murdare ale celor doua partide. Doar Infobraila, al carui slogan este “CORECTI SI ECHILIBRATI”, va spune adevarul. Si unii si altii ragaie de bani ca niste sobolani in siloz, dar adevarul este prezentat doar de Infobraila. Sa recapitulam: un site obscur, MDpress, da stirea ca primarul Dragomir este prost informat in privinta pretului platit de braileni pentru serviciile CUP Dunarea, spunanad ca acesta este, de fapt, cel mai mare din Romania. Nimic mai fals! Cat de vaca sa fii, chiar daca ai scris despre agricultura la inceputurile tale jurnalistice, sa nu poti aduna doua numere dintr-un tabel. Daca stai in Obor si esti nervoasa pe bogati, inseamna ca nu poti aduna niste cifre? Ai nevoie de o ziarista de culoare, fosta schimbatoare de valuta, sa-ti confirme cifrele?

Prin urmare, iata cifrele: Locuitorii din Turda platesc 15,07 lei la apa si canalizare, galatenii 14,53 lei, buzoienii 14,26 lei, locuitorii din Iasi 14,25 lei, cei din Slobozia 13,9 lei, iar brailenii platesc 13,71 lei.

Este asa de greu sa vezi ca alte localitati, care au si ele ape curgatoare pe langa, au preturi mai mari? Stau si ma intreb cat plateste Alexandru Popa pentru astfel de “comunicate”. Noua ne-a propus 4500 “la negru” si l-am refuzat. Sa intelegem ca altii nu au facut-o? Il provoc pe aceasta cale pe deputatul PNL Alexandru Popa sa spuna cat da pentru presa platita de stat si partid, in conditiile in care el a recunoscut la ultima lui aparitie publica la TV ca ii platea o suma de bani lui Alin Cristea de la debraila. Trebuie sa terminam cu acesti regi ai manelelor, care cred ca pot cumpara tot, dupa unele surse, chiar si pe cei pe care i-a batut cu salbaticie, sa se creada stat in stat. Cati bani poate da un tiriplici al carui tata este suspectat rezonabil, potrivit unor anchete ale SRI, ca si-a facut capitalul din furtul de combustibil din conducta? Daca brailenii doresc ca astfel de specimene sa-i conduca, este bine sa stie ca votul lor pentru ei miroase a benzina”, a declarat Catalin Iordache.