Eveniment

ULTIMA ORA! ARDE un apartament acum, in Braila. Locatarii sunt evacuati

Incendiu apartament etajul 2 (degajare de fum vizibila) pe str. Octav Doicescu din mun. Braila. Se intervine cu doua ASAS, o ambulanta SMURD si o autospeciala de interventie și salvare de la inaltime (autoscara).
Incendiul a fost anuntat la ora 12.51.
Degajare masiva de fum pe casa scarii. Se lucreaza pentru evacuarea locatarilor si localizarea incendiului.

Biroul de Presa al ISU Braila anunta ca exista suspiciunea unei persoane surprinse in interiorul apartamentului incendiat. S-a format o echipa de cautare – salvare a posibilei victime.

UPDATE: Conform ultimelor informatii, doua persoane au fost gasite inconstiente, evacuate din apartament si predate la ambulante SAJ si SMURD

Cele 2 victime (1 sex masculin, 1 sex feminin) in stare inconstienta au fost preluate de echipaje SAJ si SMURD si se executa manevre de resuscitare. Fumul de pe casa scarii a fost evacuat. Se lucreaza pentru localizarea si lichidarea incendiului.

La ora 13:59 victima de sex masculin, in varsta de aproximativ 65 ani, se află in coma post – resuscitare si este transportat către UPU de echipajul SAJ.

La ora 14:15 victima de sex feminin, in varsta de 96 ani, a fost preluata de un echipaj SAJ in vederea transportului catre UPU Brăila. Victima se afla in stop cardio – respirator.