Eveniment

Unde taie PNL, Biserica pune la loc

Dupa ce in septembrie, primarul Costica Cojea si trupa lui  au pus la pamant copaci seculari, printre care si multi stejari,  pentru a face loc unui parc de joaca „cu specific pescaresc”, adica cativa pesti si sirene de jucarie pentru care se pregateste un hectar si jumatate din padurea Lacu Sarat, chiar langa Manastirea Sf. Pantelimon, miercuri cativa preoti si  cantareti bisericesti din Braila au plantat 600 de puieti in fondul forestier al Asezamantului socio-medical „Sf. Pantelimon” din localitatea Lacu Sarat, Braila, intr-o actiune de reimpadurire. 

La actiunea de reimpadurire au participat Arhiepiscopul Casian al Dunarii de Jos, peste 20 de preoti, cantareti bisericesti si mai multi voluntari din parohiile brailene. Au fost plantati puieti de frasin, stejar si catina, achizitionati de eparhie.

Asezamantul socio-medical „Sfantul Mare Mucenic Pantelimon” din Braila furnizeaza servicii balneo‑climaterice specializate persoanelor adulte si batranilor cu pensii foarte mici care sufera de diferite afectiuni, oferind si servicii gratuite de hrana.