Eveniment, Politica

USR vorbeste doar cu ziaristi pe care ii verifica inainte

USR, prin purtatorul de cuvant, Ionut Mosteanu, sustine ca vorbeste doar cu ziaristi verificati, fara sa spuna care sunt metodele prin care face acest lucru.

Eu vorbesc doar cu ziaristi verificati”, a declarat Ionut Mosteanu inainte sa inchida convorbirea cu reporterii ziarului Infobraila. Purtatorul de cuvant al celor care sustin casatoria intre persoanele de acelasi sex si faptul ca organele statului, care indraznesc sa-i ancheteze, sunt corupte a luat decizia de a bloca orice convorbire cu ziaristii independenti din Romania care ar indrazni sa le adreseze vreo intrebare.

In acest context, va dezvaluim intrebarea la care ne-am fi dorit ca USR sa raspunda: “Este adevarat ca, prin orice mijloace, doriti o alianta electorala cu PNL in defgavoarea PSD la alegerile locale din Romania“.

Ii reamintim pe aceasta cale purtatorului de cuvant al USR ca, din nefericire pentru ei, in Romania nu se afla doar ziaristi platiti de acestia, si nici institutii de presa care sa le cante asa cum doresc unor meseni dornici doar de romante susurate la ureche.