Eveniment

VIDEO Accident in Ianca / Beat mort, a accidentat un biciclist si a fugit acasa

La data de 21 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din orașul Ianca pentru săvârșirea infracțiunilor de părăsirea locului accidentului, vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului.

În fapt, la data de 21 aprilie a.c., la ora 10:25, bărbatul de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Sărățeni din orașul Ianca ar fi acroșat un biciclist ce se deplasa în aceeași direcție. După impact, șoferul autoturismului a efectuat manevra de mers cu spatele până la domiciliu, a parcat autovehiculul și a intrat în curtea imobilului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, un bărbat de 59 de ani, din orașul Ianca, fiind transportat la spital. Polițiștii l-au identificat la domiciliu pe șoferul în cauză, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a indicat o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. A fost testat și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării biciclistului cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 22 aprilie a.c., Judecătoria Făurei a promovat propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului în cauză. Acesta fost încarcerat în C.R.A.P. Brăila. Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!