Eveniment

VIDEO / Barajul Politiei strapuns cu 180 km/h

Politistii braileni nu au ales cea mai buna metoda de a opri in tanar care conducea nebuneste pe o sosea de pe raza localitatii Baraganul, judetul Braila, iar reziltatul a fost pe masura: trei masini avariate (inclusiv cea a Politiei) si tanarul in stare grava la spital.

Evenimentul s-a petrecut in seara zilei de 23 noiembrie, cand mai multe echipaje de Politie se dadeau de ceasul mortii, inutil, sa opreasca un tanar de 18 de ani care plecase la plimbare cu masina unei matusi, femeia fiind si cea care alarmase despre asta la 112. Dupa ce l-au localizat pe raza localitatii Viziru, bravii politisti au fost penetrati ca prin branza la filtrele de la Viziru si Insuratei, asa ca la Baraganul, urmatoarea localitate au pus la cale de-un baraj format fix din masinile participantilor la trafic, ca asa au vazut ei in filmele video, probabil. Chiar si asa, tanarul, despre care se spune ca gonea cu 180 km/h a ocolit cetatenii nevinovati si s-a infipt in masina Politiei, trasa strategic de-oparte!

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 18 ani, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice.În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.