Eveniment

VIDEO Cautari DISPERATE cu caini de urma in Braila / Un copil cu probleme a plecat in miez de noapte de acasa

În această dimineață, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției 3 Politie Rurală Făurei au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că nepotul său, *ANDRONE ION ADRIAN*, în vârstă de 13 ani, din satul Drogu ar fi plecat în această noapte, în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Oamenii legii precizeaza că acesta suferă de autism și nu vorbește. Au fost constituite de îndată echipe operative mixte, formate din polițiști, jandarmi, pompieri care au desfășoară activități de căutare a minorului. Totodată, la activitățile de căutare participă voluntar și reprezentanți din partea autorităților publice locale. De asemenea, pentru căutări este folosit de polițisti și câine de urmă. Semnalmente: 1,80 m, păr șaten deschis, ochi negri și prezintă acnee la nivelul fetei.

Vestimentație: pulover de culoare gri, lenjerie intimă, descălțat.

Pentru *ANDRONE ION ADRIAN* a fost solicitată căutarea la nivel naţional și Internațional.Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Dupa ore intregi de cautare, minorul a fost găsit de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Făurei în satul Amara, comuna Balta-Albă, județul Buzău, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

În aceste momente este evaluat medical de un echipaj SMURD.