Eveniment

VIDEO Hotul din Viziru a fost prins

În urma activităților investigative efectuate, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru, au identificat un bărbat de 36 de ani, din satul Viziru, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 28 ianuarie a.c., bărbatul ar fi pătruns prin forțarea sistemelor de închidere a ușilor și prin spargerea geamurilor, într-un imobil din comuna Viziru, de unde ar fi sustras unelte electrice și un televizor, creând un prejudiciu în valoare de 8.000 de lei. De asemenea la data de 27 ianuarie a.c., ar fi sustras două butelii și un telefon mobil.

Polițiștii au recuperat parțial prejudiciul, bunurile fiind predate persoanelor vătămate. La aceeași dată, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul zilei de astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală. Polițiștii vor continua să acționeze pe raza județului pentru prevenirea oricăror evenimente rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică!