Eveniment

VIDEO Inca un “peste” dupa gratii / Braileanul si-a terorizat si scos sotia la “produs”

La de 29 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat două percheziții domiciliare și au pus în executare un mandat de aducere într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

În urma activităților efectuate, polițiștii au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore un bărbat de 32 de ani, din Brăila. Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2012 până în luna aprilie 2024, bărbatul ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o femeie 39 de ani, din Brăila, în diferite state europene, ar fi folosit violența verbală și fizică pentru a o determina să continue practicarea prostituției, obținând în toată perioada foloase patrimoniale de pe urma acestei activități.

De asemenea, în perioada aprilie-mai 2024, prin folosirea metodei loverboy, respectiv prin simularea unei relații sentimentale și sub premisa obținerii de foloase patrimoniale pentru un viitor împreună, ar fi determinat o tânără de 21 de ani, din Brăila să practice prostituția într-un stat european și în România folosind violențe fizice și verbale pentru a o determina să continue practicarea prostituției, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități.

La data de 30 mai a.c., Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului în cauză.