Administratie, Eveniment

VIDEO / Primarul Dragomir a defilat la Parada Colindatorilor

Sambata dupa-amiaza, in cadrul manifestarilor prilejuite se sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, a avut loc si Parada Colindatorilor. Aproximativ o mie de participanti, dintre care foare multi copii, imbrcati in straie nationale si purtand drapelul national s-au deplasat pe un traseu lang de cativa kilometri, de la Dispeceratul Braicar din strada Pietatii, pe strada Scolilor, Bariera, Calea Calarasilor, pana la Primaria Braila.

In mijlocul copiilor si spre bucuria evidenta a acestora si a miilor de trecatori care au privit parada, s-a aflat si primarul Municipiului Braila, Marian Dragomir. Imbracat in port national, Dragomir a mers pe joc, in mijlocul colindatorilor pe traseul mentionat mai sus.

Potrivit primarului Dragomir, “sarbatoarea continua” si astazi, duminica, in jurul orelor 17.00 colindatorii fiind prezenti din nou in mijlocul brailenilor in zona argului de Craciun organizat in Piata Independentei.

Precizam ca primarul Dragomir a fost singurul care s-a alaturat Paradei Colindatorilor, nici un alt sef de institutie nefiind prezent.