Eveniment

VIDEO Prinderea soferului fugar din Braila / Era mort de beat si fara permis

La data de 4 ianuarie a.c., ora 14:40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați cu privire la faptul că un autovehicul a fost implicat într-un accident rutier pe strada Vădeni din municipiu, după care a plecat de la fața locului.

Acesta a fost identificat de polițiști pe Șoseaua Baldovinești, fiind vorba de un bărbat 46 de ani, din Brăila. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

Fiind verificat în bazele de date, polițiștii au constatat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de *1,15 mg/l* alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital unde a refuzat recoltarea de probe biologice.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de *conducere a unui vehicul fără permis de conducere* și *refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Aseară, 4 ianuarie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbatul în cauză pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind încarcerat în C.R.A.P. Brăila.

Astăzi, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus față de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Acesta a fost încarcerat în C.R.A.P Brăila.