Eveniment

Din nou PERICOL pe noul pod de la Braila / Parbrizul unei masini a fost spart de o bucata de gheata cazuta de pe o macara

Mai intai au fost suruburile “rebele”, apoi asfaltul valurit si crapat, acum gheata…

Dupa degradarea asfaltului, suruburile neprinse si infiltratii la structura de rezistenta de sub apa a Podului de la Braila, o noua problema grava a pus in pericol siguranta conducatorilor auto. O bucata de gheata, care a cazut de pe una dintre macaralele care nu a fost demontata, a spart parbrizul unei masini care circula pe podul de peste Dunare. Incidentul s-a petrecut in acest weekend.

Preprezentantii CNAIR au subliniat ca acesta este unul dintre motivele pentru care insista sa fie demontate cât mai repede utilajele respective.

A existat o sesizare in mediul online cu privire la o bucata de gheata care ar fi spart parbrizul unui autoturism in timp ce rula pe podul nou de la Braila. Colegii nostri spun, insa, ca bucata de gheata, daca a cazut, a cazut de pe macara, nu de pe toroane. Acesta este si unul din motivele pentru care insistam ca Webuild sa isi respecte obligatiile si sa demonteze macaralele de pe pod,” au informat reprezentatii CNAIR.